Web Analytics Made Easy - Statcounter

هجدهم تیرماه سال 1361 ـ برابر با هفدهم ماه مبارک رمضان ـ یک بار دیگر دست ناپاک و جنایتکار استکبار جهانی از آستین گروهک های مزدور و ضدانقلاب بیرون زد و اشرار حزب منحله دموکرات در جنایتی وحشیانه ده نفر از اسرای بی گناه را در منطقه سیرانبند بانه به شهادت رساندند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، هجدهم تیرماه سال 1361 ـ برابر با هفدهم ماه مبارک رمضان ـ یک بار دیگر دست ناپاک و جنایتکار استکبار جهانی از آستین گروهک های مزدور و ضدانقلاب بیرون زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشرار حزب منحله دموکرات در جنایتی وحشیانه ده نفر از اسرای بی گناه دربند را در منطقه سیرانبند بانه به شهادت رساندند.

این شهدا توسط مردم محل، در محل کنونی به خاک سپرده شدند. برخی از خانواده های معظّم این شهدا در همان ماه های اول به طرق مختلف در جریان شهادت عزیزانشان قرار گرفتند، اما برخی هنوز هم منتظر و چشم به راه عزیزشان هستند.

پیشمرگ روح الله در سالروز شهادت این عزیزان، مختصری از زندگینامه این ده شهید عزیز را منتشر می کند:

شهید احمد کلاطیبه از شهدای مهاجر و اهل شهر تهران بود که داوطلبانه برای خدمت در کردستان راهی این منطقه شده بود. ایشان عضو کادر ژاندارمری وقت بود که در شهر سنندج اسیر و در سیرانبند بانه به شهادت رسید.

شهید سید عطاءالله حسینی فرزند شهید سیدتوفیق در سال 1341 در روستای حسین آباد از توابع شهرستان سنندج به دنیا آمد. با رسیدن به سن مدرسه راهی گلزار علم و دانش شد و دوران ابتدایی و راهنمایی را در روستا سپری کرد، وی برای ادامه تحصیل به سنندج رفت. سید عطا فراگیری علوم دینی و قرآنی را در سرلوحه برنامه های خود قرار داده بود. لذا قرآن کریم را به خوبی فرا گرفت.

شهید حسینی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حضور فعالی در تظاهرات ها و را هپیمائی ها علیه رژیم شاه داشت. سید عطا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جذب سازمان پیشمرگان مسلمان کرد شد و در عملیاتهای مهمی چون پاکسازی شهر کامیاران در بهمن ماه سال 1358 و پاکسازی محورهای سنندج شرکت داشت.

شهید حسینی با دانشجویان پیرو خط امام(ره) ارتباط داشت و به جهت آشنایی با مسائل دینی و قرآنی و برخورداری از تحصیلات لازم مدتی هم به عنوان معلم در روستاهای سنندج خدمت نمود تا این که این اقدامات از چشم ضدّانقلاب دور نماند. در نهایت ضدّانقلاب تردّد ایشان را زیر نظر گرفت و در مسیر ما بین حسین آباد ـ سنندج برای وی کمین گذاشتند و ایشان را به اسارت گرفتند.

سید عطا مدت زیادی را در زندان های اطراف شهر سنندج از جمله در زندان روستاهای باینچوب، سنگ سفید و توریور سپری نمود و در نهایت به همراه کاروان اسرا از توریور به سمت بانه حرکت کردند. شهید حسینی در سیرانبند توسط ضدّانقلاب به شهادت رسید. ایشان برادر شهید سید محمد حسینی و فرزند شهید سید توفیق حسینی است. سید محمد در سال 1348 توسط ساواک به شهادت رسید و سید توفیق در سال 1361 توسط ضدّانقلاب در حوالی شهرستان قروه به شهادت رسید.

شهید محمود احمدی در هفدهم مردادماه سال 1316 در روستای چشمه قلی از توابع شهرستان بیجار دیده به جهان گشود. پدرش محمدعلی و مادرش بانو نجیبه بودند. محمود در روستا به کار کشاورزی مشغول بود تا اینکه در سال 1334 ازدواج کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی جزء افرادی بود که عاشقانه در راه اعتلای انقلاب اسلامی گام برداشت و با حضور در بسیج فعالیت های خود را علیه ضدّانقلاب شروع کرد.

محمود نقش مهمی در راه اندازی پایگاه مردمی بسیج داشت. تجهیز و توجیه مردم بر علیه آن ها باعث شده بود وجود محمود برای ضدّانقلاب قابل تحمل نباشد، لذا در پنجم اسفندماه سال 1360 ضدّانقلاب به روستای چشمه قلی حمله و سه نفر را شهید و چهار نفر را اسیر کرد. از جمله کسانی که شهید شدند برادرش اسدالله و حسن ذوالفقاری بود. در این حادثه محمود به اسارت ضدّانقلاب درآمد. وی را به زندان توریور منتقل نمودند. او نیز چون دیگر زندانیان بعد از تحمل شکنجه های ناجوانمردانه ضدّانقلاب در هفدهم رمضان سال 1361 به کاروان شهدا پیوست.

شهید فرهاد عباسی در سال 1342 در سنندج دیده به جهان گشود. فرهاد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم گام با دیگر اقشار جامعه در تظاهرات ها و فعالیت های ضدّ رژیم شاه شرکت می کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی، گروهک های ضدّانقلاب دست به اشغال شهرها و روستاهای منطقه زدند. لذا شهید عباسی با هدف دفاع از کیان نظام اسلامی جذب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد.

شهید عباسی در آبان ماه همان سال در شهر سنندج به اسارت گروهک مزدور دموکرات درآمد. نیروهای ضدانقلاب ایشان را به زندان توریور منتقل کردند. در نهایت شهید فرهاد عباسی به همراه دیگر شهدای سیران بند ناجوانمردانه تیرباران و به شهادت رسید.

شهید اسعد رضایی فرزند صدیق و بانو آسیه در فروردین ماه سال 1346 در سنندج به دنیا آمد. وی دوران کودکی را در کانون گرم خانواده سپری نمود و مدتی بعد برای تحصیل به مدرسه رفت. با پیروزی انقلاب اسلامی، اسعد به خیل عظیم عاشقان انقلاب اسلامی پیوست و همکاری مؤثری با سازمان پیشمرگان مسلمان کرد داشت.

شهید اسعد رضایی برادرزاده مرحوم خلیل رضایی از پیشمرگان مسلمان کردی می باشد که حضور فعالی در کمیته انقلاب اسلامی و سازمان پیشمرگان مسلمان کرد شاخه سنندج داشت. اسعد در هفدهم آبان ماه سال 1360 زمانی که هنوز 15 بهار از زندگیش را پشت سر نگذاشته بود در شهر سنندج توسط گروهک مزدور دموکرات دستگیر و به زندان توریور منتقل شد.

این مجاهد کرد در زندان توریور سخت ترین شکنجه های ضدّانقلاب را تحمل کرد و حاضر نشد از راهی که انتخاب کرده بود دست بردارد. ایشان همراه با کاروان اسرا در ماه مبارک رمضان سال 1361 با پای پیاده راه پر فراز و نشیب و صعب العبور سنندج ـ بانه را طی کرد و در میانه راه مصیبت ها و سختی های جان فرسایی را تحمل کرد. شهید اسعد رضایی به همراه 9 نفر دیگر از اسرا در وقت افطار هفدهم رمضان، برای همیشه آسمانی شد و به خیل شهدای انقلاب اسلامی پیوست.

شهید هوشنگ گشکی در سوم اردیبهشت ماه سال 1336 در روستای چشمه قلی به دنیا آمد. پدرش موسی و مادرش بانو کبری نام داشتند. هوشنگ در حد خواندن و نوشتن درس خواند و در دوران جوانی به کشاورزی مشغول شد. ایشان در سال 1358 ازدواج کرد.

ضدّانقلاب در پنجم اسفندماه سال 1360 به روستای چشمه قلی حمله کرد. هوشنگ حاضر به تسلیم در برابر آنان نشد تا این که ایشان را به همراه چند نفر دیگر اسیر و با خود بردند. نیروهای ضد انقلاب ایشان را در سرمای سخت زمستان به زندان توریور منتقل و در تیرماه سال 1361 در سیران بند به شهادت رساندند.

شهید محمد صالح احمدی در سال 1306 در روستای تازه آباد از توابع شهرستان سنندج دیده به جهان گشود. محمد صالح دوران جوانی و میان سالی خود را به کشاورزی پرداخت. با پیروزی انقلاب اسلامی، محمدصالح همکاری و فعالیت خود را جهت تبیین و ترویج انقلاب اسلامی در زادگاهش آغاز کرد.

ایشان همکاری نزدیکی با نیروهای انقلابی داشت. این وضعیت برای گروهک های ضدّانقلاب قابل تحمل نبود، لذا به انحاء مختلف درصدد اذیت و آزار ایشان برآمده و منتظر فرصتی بودند تا انتقام خود را از ایشان بگیرند. برای همین، طرح حمله به منزل وی توسط ضدّانقلاب طراحی و در غیاب محمدصالح به منزل ایشان یورش برده و پسرش را به اسارت گرفتند. آنان پسر وی را به روستای باینچوب از توابع بخش حسین آباد سنندج منتقل نمودند و برای محمدصالح پیغام فرستادند که اگر می خواهد فرزندش را آزاد کنند باید خودش به باینچوب بیاید.

نقشه ضدّانقلاب کشاندن محمدصالح به باینچوب و اسارت و یا به شهادت رساندن ایشان بود. با پاکسازی روستا توسط رزمندگان سپاه اسلام، نقشه نیروهای ضد انقلاب نقش برآب شد و فرزند محمدصالح به کانون گرم خانواده برگشت.

ضدّانقلابِ زخمی، دست از تهدید محمدصالح برنداشت. تا این که مجدداً اعضای حزب منحله دموکرات به منزل ایشان یورش بردند و محمدصالح را به اسارت گرفتند. محمدصالح مدتی در زندان توریور زندانی بود و در نهایت بعد از تحمل شکنجه های طاقت فرسا و مشقات فراوان، به همراه 9 نفر دیگر در سیران بند بانه به شهادت رسید.

شهید اقبال سعیدی در دوم فروردین ماه سال 1342 در شهر سنندج به دنیا آمد. پدرش محمود و مادرش بانو کافیه نام داشتند. اقبال دوران کودکی را در میان کانون گرم خانواده سپری نمود و با رسیدن به سن تحصیل به مدرسه رفت. ایشان در کنار تحصیل به فراگیری علوم قرآنی هم روی آورد. با پیروزی انقلاب اسلامی فصل جدیدی در زندگی اقبال رقم خورد. ایشان همکاری خود را با نیروهای انقلاب اسلامی، خصوصاً سازمان پیشمرگان مسلمان کرد آغاز نمود.

اقبال قبل از اسارت در پایگاهی در محله ی کلکه جار سنندج خدمت می کرد، تا این که در آبان ماه سال 1360 در همان پایگاه به همراه تعداد دیگری از پیشمرگان مسلمان کرد به اسارت ضدّانقلاب درآمد و به زندان توریور منتقل شد. ایشان بعد از چند ماه اسارت به همراه تعداد دیگری از زندانیان توریور به بانه منتقل و در سیران بند به شهادت رسید.

شهید سید توفیق حسینی در روز دوم فروردین ماه سال 1337 در روستای حسین آباد از توابع شهرستان سنندج به دنیا آمد. پدرش سیدمحمد و مادرش بانو تهمینه نام داشت. سید توفیق در حد خواندن و نوشتن به تحصیل علم پرداخت و بعد از آن در روستا به کار کشاورزی مشغول شد. ایشان اصول و مبانی دینی را از روحانیون محلی فراگرفت.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سید توفیق تاب تحمل حضور گروهک های ضدّانقلاب را نداشت، لذا تصمیم گرفت جهت مقابله با این مزدوران به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآید. فعالیت ها و اقدامات انقلابی سید از چشم ضدّانقلاب دور نماند. مزدوران حلقه به گوش استکبار در هر جا صدای آزادی خواهی و طرفداری از انقلاب اسلامی بلند می شد، به انحاء مختلف در صدد سرکوب و خفه کردن آن برمی آمدند. سیدتوفیق هم از این امر مستثنی نبود.

ضدّانقلاب در صدد ترور و حذف ایشان برآمدند. سرنوشت سید محمود نیز بعد از اسارت و تحمل شکنجه های وحشیانه ضدّانقلاب در زندان روستای توریور بود. شهید حسینی در نهایت در سیرانبند به شهادت رسید.

شهید شکور غریبی در روز نوزدهم خردادماه سال 1338 در روستای کانی پان از توابع شهرستان قروه دیده به جهان گشود. پدرش محمدجعفر و مادرش بانو اگریجه نام داشت. شکور دوران کودکی را در میان کانون پر از مهر و محبت خانواده سپری نمود و توانست چند سال در دبستان تحصیل نماید.

شهید غریبی در سال 1359 به عضویت سازمان پیشمرگان مسلمان کرد درآمد و در مواجهه با ضدّانقلاب از خود رشادت های زیادی را نشان داد. تا این که در پائیز سال 1360 به اسارت ضدّانقلاب درآمد و در سال 1361 در سیران بند به همراه دیگر اسرا به شهادت رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محسن کریمی در آئین اختتامیه گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب در اراک اظهار کرد: ایمان، توکل برخدا و امید، موتور محرکه پیشرفت کشور در طول انقلاب اسلامی است و رزمندگان اسلام در طول ۴۵ سال گذشته با این مؤلفه‌ها توانستند بزرگترین افتخارات و سربلندی را برای کشور رقم بزنند که نمونه آن در دوران پرافتخار دفاع مقدس و جبهه مقاومت موج می‌زند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه پیشکسوتان ایثار و شهادت گنجینه‌های عظیم معرفت، ایمان و امید هستند، گفت: در شرایطی که امروز نظام اسلامی نزدیک قله‌های بلند سربلندی است باید تجربیات، روحیات و فرهنگ‌های ارزشی به نسل جدید منتقل شود و خودباوری و ما می‌توانیم را برای جوانان نهادینه سازند.

وی افزود: در همه مقاطع هشت سال دفاع مقدس ملت ایران ایمان، امید، اخلاق، معنویت و جوانمردی موج می‌زند و این مقطع نورانی مظهر مقاومت، پایداری، تدبیر و حکمت است و به طور حتم راهبردهای دفاع مقدس برای رفع مشکلات کشور کارآمد است.

استان مرکزی نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی دارد

سردار کریمی با اشاره به نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی گفت: استان مرکزی نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی و به ویژه دفاع مقدس داشته که تعابیر بسیار دقیقی از نقش استان در کلام مقام معظم رهبری داریم که نشان از پیشتازی مردم سرزمین دیارآفتاب در تاریخ انقلاب است.

وی افزود: در راستای تبیین نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی طی یک دهه اخیر اقدامات قابل توجهی انجام شده که یکی از آنها رویداد ملی کنگره شهدای استان است که برکات بسیار زیادی داشت و امروز به یک جریان عظیم فرهنگی، مردمی و ملی در حوزه ایثار و شهادت تبدیل شده است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: کنگره شهدای استان مرکزی علاوه بر مزین بودن به نام زیبای امام خمینی (ره) از جهات مختلف توانست در سال ۹۸ برترین رتبه را در کشور کسب کند و بسیاری از فعالیت‌ها برای سایر استان‌ها تبدیل به یک الگو شود.

سردار کریمی ادامه داد: اجلاسیه اصلی فعالیت‌ها همچنان با رویکرد تحقق بیانات مقام معظم رهبری با قوت ادامه پیدا کرد و در بخش‌های مختلف محرومیت زدایی، اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، علمی و پژوهشی، هنری و تبلیغاتی، زیرساختی و عمرانی و حمایتی اقدامات بسیاری انجام شده که همچنان تداوم دارد.

ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکن محرومین دستاورد کنگره شهدای مرکزی

وی با اشاره به مهمترین اقدامات در ذیل کنگره شهدای استان بیان کرد: طرح هر پروژه یک شهید و هر خدمت به نام یک شهید از مهمترین دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و به برکت این طرح هزاران عنوان خدمت به ولی نعمتان ارائه شده که اهدای بیش از ۱۹۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان و ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومین از جمله آنها است.

سردار کریمی افزود: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی تاکنون بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس و مقاومت جمع آوری شده و بزرگترین منبع برای انجام کارهای پژوهشی و علمی است و البته با تهیه دانشنامه دفاع مقدس که تاکنون بیش از ۷۲۰ مدخل آن نهایی شده بخش مهمی از این اسناد را مورد بهره برداری قرار داده‌ایم.

وی تأکید کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی و حاکم‌شدن فرهنگ‌های ارزشی در استان مرکزی از دیگر دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و البته هر زمان به فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر پرداختیم شاهد برکات آن بودیم و این مسئله برای شرایط امروز درس‌های فراوانی دارد.

سردار کریمی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی به‌عنوان رکن اساسی در نیروهای مسلح از راهبردهای مهم و رمز موفقیت در همه امور است، گفت: به طور قطع تمام موفقیت‌ها و افتخارات نیروهای مسلح به ویژه پیروزی‌های دفاع مقدس به برکت وجود نیروی انسانی متعهد و کارآمد است.

کد خبر 6097003

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای اردیبهشت ماه قزوین برگزار می‌شود
  • غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای مهاباد
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • تشییع پیکر شهید مرزبان در قروه
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • مراسم تشییع پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • تشییع پیکر شهید مرزبان جلال اعتماد در بانه+فیلم
  • شهادت مجروح حادثه هنگ ژال در بانه